domingo, 4 de marzo de 2012

Situa't

Aquí us deixo la meva valoració sobre aquestes qüestions que s'han plantejat, algunes han sigut difícils de valorar però aquests són els meus resultats:

TE2) L'objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: __10_
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: __7__
TC1) Els professionals de l'educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : __10__
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds:_5__
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d'aprenentatge: __7__
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: _6__
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: ___8___
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: __6___
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: ___8__
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: ___7___

5 comentarios:

  1. Hola Irene,

    Hem coincidit bastant en les puntuacions. Excepte en la pregunta DU2. En aquest cas, no hi estic gens d'acord. Crec que els debats virtuals són un clar exemple per compartir diferents punts de vista i sobretot enriquir-se personalment amb el fet de poder interaccionar en qualsevol moment argumentant i contraargumentant . També, les avantatjes de mantenir una comunicació real encara que no sigui fisícament.
    Què en penses?

    Ester Poy

    http://erta123.blogspot.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola ester,
      sí que tens part de raó, són estratègies que se'ns posen al nostre avast per tal de poder tenir una comunicació extensa amb tots els que hi formem part dels debats en aquest cas. Tot i així, a l'hora de la veritat, tenint en compte que molts no disposem de tot el temps que voldríem per fer un bon ús d'aquestes estratègies, avegades per a algun si que fan perdre hores amb poc benefici.

      Eliminar
  2. Hola Irene,
    Tenc dubtes vers la teva resposta a la pregunta TC2, on parla de si les TIC són necessàries per a transmetre els continguts als alumnes... Jo he valorat aquesta pregunta amb un 4, ja que considero que les TIC són una eina que pot resultar bastant útil i interessant per a transmetre els continguts però no penso que ho sigui fins al punt de considerar-la necessària...
    Crec que hi ha altres mètodes molt útils i interessants de transmetre continguts, com els jocs, les sortides, el treball per projectes, etc...
    Què en penses?
    Salutacions

    ResponderEliminar
  3. Actualment penso que en qualsevol moment de l'acció educativa, ja sigui en la seva planificació, en la seva aplicació o en l'avaluació fem servir alguna eina tecnologica ja que aporten molta informació ràpida i de manera precisa, tot i així no treu que hi hagin molts altres mètodes tal com dius dels quals també se'n treu molt profit.

    ResponderEliminar
  4. Hola Irene,
    he vist que vam coincidir molt en les nostres respostes inicials. Fa poc jo vaig revisar les meves respostes i moltes han canviat significativament els seus valors. Actualment, si tornessis a fer el situa't, creus que hi hauria canvis o que serien poc significatius?

    ResponderEliminar